X
تبلیغات
نمونه کار

نمونه کار

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 

 

  • پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E

    پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلالات تغذیه ای به صورت راهنما محور بر اساس CBT-E در 79 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی با فرمت docx

    مشخصات فایل

    نکته مهم : پروتکل حاضر یک پروتکل Transdiagnostic است .

    نوع پروتکل : راهنما محور ( یعنی گزینش فرمولاسیون برگزاری جلسات با درمانگر است و درمانگر خود باید با توجه به ارزیابی و راهنمای موجود، جلسات را تیتر گذاری و تدوین کند ) و در مقاطعی مصاحبه ای

    تعداد صفحات : 79

    قابل ویرایش : بله

    منابع : دارد ( به شیوه APA )

    پاورقی : ندارد

    قابل استفاده برای درمانگران و کسانی که آشنا به استفاده از پروتکل راهنما محورند.

    تهیه کننده : وبسایت آفمَس به نشانی ofmas.ir

    پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات : 09191809834 ( لطفا فقط پیامک یا تلگرام )

    نحوه دریافت این فایل : بلافاصله پس ازپرداخت آنلاین 39 هزار تومان، قادر به دانلود خواهید بود .

    نگارش متن با فونت b nazanin  با اندازه 14 و فاصله خطوط 1.5

    فهرست مطالب موجود در فایل

    پیش گفتار
    مقدمه
    طبقه بندی و تشخیص
    ویژگی های بالینی
    بی اشتهایی عصبی
    وسواس پرخوری عصبی
    اختلال تغذیه ای NOS
    توسعه و جریان بعدی
    چشم انداز Transdiagnostic
    نظریه ی شناختی-رفتاری مراقبت اختلالات تغذیه ای
    پرخوری عصبی
    کم اشتهایی عصبی و اختلال تغذیه ای NOS
    تحقیقات درمانی
    افزایش درمان شناختی-رفتاری
    کلیات درمان
    بیمار
    درمانگر
    ارزیابی بیماران و آماده سازی آن ها برای درمان
    دیدار (ها) ی اولیه ی ارزیابی
    نتیجه ی ارزیابی
    موانع CBT-E
    افسردگی بالینی
    سوء مصرف مداوم مواد
    بحران ها و مشکلات بزرگ زندگی
    ناتوانی در دنبال کردن درمان
    عدم موفقیت CBT-E در گذشته
    طول درمان
    پیاده سازی CBT-E
    پروتکل درمانی
    مراحل درمان
    مرحله 1
    سازماندهی خودمراقبتی در زمان واقعی
    سازماندهی توزین هفتگی
    آموزش بیمار درباره ی مشکلات تغذیه
    ایجاد " تغذیه ی منظم "
    سه مشکل رایج در هنگامی که به بیماران کمک می شود این الگوی تغذیه را بپذیرند.
    مشارکت سایر افراد مهم
    مرحله ی 2
    ایجاد یک ارزیابی مشترک از پیشرفت
    طراحی مرحله ی 3
    مرحله ی 3
    پنج عنصر اصلی این جنبه از درمان
    شناسایی ارزیابی بیش از حد و عواقب آن
    گسترش حوزه های نادیده گرفتن خود – ارزیابی
    بررسی و نظارت بدنی و پرهیز از آن
    تشخیص فرم های غیر معمول از بررسی بدنی
    تشخیص فرم های مراقبتی بیشتر برای بررسی بدنی
    تشخیص " احساس چاق شدن "
    مراحل تشخیص احساس چاق شدن
    کاوش اولیه از ارزیابی بیش از حد
    مشخص سازی رژیم غذایی
     عوارض جانبی
    انواع مکانیزم های مختلفی که ممکن است بیمار با آن درگیر باشد
    مرحله ی 4
    کاهش خظر ابتلا به بیماری در آینده
    به حداقل رساندن خطر عود
    درمان پایانی
    ایجاد بررسی پس از درمان
    نکته های نهایی

    منابع

    توضیح در مورد شیوه توضیحات پروتکل و مبنای آن

    درمان های راهنما محور به معالجان اجازه می دهد تا به گونه های متنوعی درمان را شخصی سازی کنند؛ شامل گسترش یک برنامه درمانی برای بیماران در مدل درمان کلی و ارزیابی جلسه به جلسه ( بر پایه ی خود مراقبتی ) برای تخمین زمان و اهداف مشارکت است. با این وجود، چالش این است که انعطاف پذیری بیشتری در فرمولاسیون درمان راهنما محور ایجاد شود که قابلیت بررسی بیماران به شیوه ای شخصی و منعطف را می دهد. امید ما این است که CBT-E یک گام جلوتر در این رویکرد است. محدودیت اصلی برخی از درمان های راهنما محور این است که درمان معمولا توسط تشخیص DSM-IV بیمار انجام می شود. این ناهمگونی را که در بیشتر دسته بندی های DSM وجود دارد نادیده می گیرد در مقابل، CBT-E از یک Transdiagnostic مشتق شده است و فرم دقیق آن به یک فرمولاسیون انفرادی تری نسبت به DSM-IV وابسته است. بنابراین، از آن جایی که درمان در آنالیز رایج تر است، یک ویژگی رفتار درمانی هم از درمان تجربی برای پرخوری عصبی مشتق شده است. یک چالش کلی در تأکید بر انعطاف پذیری بیشتر درمان، انعطاف پذیری بالینی است با مدل ساخته شده و خاص درمان راهنما محور. CBT-E برای رسیدن به این هدف با شناسایی مکانیزم هایی که اختلالات تغذیه ی بیماران خاص را حفظ می کند تلاش می کند و سپس آن ها را با شیوه ای درمانی مبتنی بر سند ( شواهد )مورد هدف قرار می دهد.

    توضیح در مورد پروتکل، گروه سنی و وزنی قابل استفاده :

    CBT-E یک درمان برای بیمارانی با یک مشکل تغذیه ای با شدت بالینی است ( یعنی اختلال ماندگار است و به طور قابل توجهی با عملکرد روانی اجتماعی یا سلامتی فیزیکی اش مرتبط است). نسخه ی بزرگسالان درمان برای بیماران 18 سال به بالا طراحی شده است. این به طور یکسان برای مردان و زنان مناسب است. از آن جایی که یک درمان مبتنی بر سرپایی بودن بیمار است، این ضروری است که برای بیمار امنیت وجود دارد که به این طریق، به لحاظ فیزیکی و روانشناسی مدیریت کند. در عمل این بدان معناست که وضعیت فیزیکی بیمار باید پایدار باشد و او نباید در معرض خودکشی باشد. درمان با بیماران در شدت طیف وزنی استفاده نشده است بلکه برای بیمارانی با BMI بین 15 و 40 طراحی شده است. اگرچه بعضی بیماران با BMI زیر 15 می توانند با CBT-E مدیریت شوند، این بهترین روش برای درمانگران با تجربه است. بیماران با یک BMI بالای 40 دارای نیازهای خاص درمانی هستند و ممکن است نامزد جراحی چاقی باشند.

    نکات مهم و حقوقی پیش از خرید حقوقی :

    این فایل توسط تیم آفمَس تهیه شده و فقط و فقط خریدار این فایل مجاز به استفاده از آن در تحقیق یا درمان خود است.


    شما حق ندارید این فایل را برای فرد دیگری ارسال کنید.


    هرگونه فروش اینترنتی و یا دستی این فایل حرام بوده و عقوبت اخروی و پیگیری قضایی خواهد داشت. زیرا ماه ها برای تهیه آن زحمت کشیده شده است. در صورت عدم رعایت ، بخش حقوقی آفمَس از شما شکایت خواهد کرد.


    از پرینت کردن این فایل در کافی نت ها خودداری کنید .


برچسب‌ها: پروتکل,درمان,شناختی,رفتاری,اختلالات,تغذیه,ای,به,صورت,راهنما,محور,بر,اساس,CBT-E,
+ نوشته شده در سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ساعت ۱۸:۵۶ توسط سامان سم دسته : نظر(0)

پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها

پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 

 

  • پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
    پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریهادسته:

    تغذیه

    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: ppt
    حجم فایل: 930 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 76

    دانلود پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش
    آن درپیشگیری ازبیماریها
    بررسی تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و
    سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
    پاورپوینت جامع و کامل
    تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری
    ازبیماریها
    کاملترین پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و
    سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
    پکیج

    قیمت فایل فقط 7,000 تومان

    خرید

    نوع فایل: پاورپوینت (قابل
    ویرایش
    )

     قسمتی از متن پاورپوینت :

    تعداد اسلاید : 76 صفحه

    تغذیه درنوجوانان،بزرگسالان وسالمندان و نقش آن درپیشگیری
    ازبیماریها تغذیه درسنین مدرسه
    ویژگیهای سنین دبستان: رشد یکنواخت
    سالهای آخر دبستان شروع جهش رشد به ویژه دردختران کمبود های تغذیه
    ای کودک را از رشد بالقوه اش باز می دارد و موجب کاهش سرعت رشد
    جسمی وتوانمندی ذهنی آنها می شود.
    در این دوران اشتهای کودک راهنمای خوبی برای دریافت انرژی ومواد
    مغذی مورد نیاز است.
    استرس می تواندروی اشتهای کودک تاثیربگذاردکه در صورت تداوم می
    تواند مشکل ساز باشد. کلید های تغذیه دانش آموزان: سنین مدرسه یک
    از دورا نهای مهم زندگی برای ساختن توده استخوانی است.

    دریافت کافی کلسیم ازطریق رژیم غذایی در طول سا لهای رشد به تثبیت
    کلسیم و افزایش دانسیته استخوان کمک زیادی می کند.

    ویژگیهای سنین دبستان: ویژگیهای سنین دبستان: انرژی
    میزان انرژی درکودکان دبستانی متفاوت(اندازه بدن،میزان تحرک وسرعت
    رشد)
    کربوهیدرات وچربی منبع اصلی تامین انرژی(کمبود دریافت انرژی مصرف
    منابع پروتئینی) ویژگیهای سنین دبستان: انرژی
    نان،برنج،ماکارونی و…دربرنامه روزانه گنجانده شود.(برنجک ،گندم
    برشته،کلوچه کیک و…به عنوان میان وعده)
    چربیها(روغن،کره، خامه ،سرشیر) برای کودکان مدرسه ای منبع تامین
    انرژی هستند.(متعادل) ویژگیهای سنین دبستان: پروتئین(ترمیم بافت
    وساخت سلول)
    ترکیبی از حیوانی(شیر،گوشت،تخم مرغ) وگیاهی دربرنامه روزانه
    گنجانده شود.

    نان وتخم مرغ ،ساندویچ مرغ،انواع کوکوها(سیب زمینی،سبزی
    و…)،شیروکیک (میان وعده) ویژگیهای سنین دبستان: ویتامین ها
    واملاح
    نیاز به این گروه متناسب باانرژی دریافتی یا سایر موادمغذی
    است.
    برخی از آنهادردوران رشدنقش اساسی دارند
    شایع ترین کمبودهای ویتامینی:ویتامین AوD
    شایع ترین کمبودهای املاح:ید ،آهن وکلسیم ویژگیهای سنین دبستان:
    ویتامین ها واملاح
    ویتامینD:به دلیل اختلال درجذب کلسیم رشد استخوانی مختل می
    شود.(تشویق به ورزش وبازی درفضای باز واستفاده از نور خورشید)
    ویژگیهای سنین دبستان: ویتامین ها واملاح

    آهن:افزایش نیاز دردوران رشد(یک کودک 10ساله معادل یک فرد بالغ
    )
    ویژگیهای سنین دبستان: ویتامین ها واملاح
    کلسیم:حفظ تراکم طبیعی استخوانهاوجلوگیری از پوکی استخوان(شیر
    ولبنیات)
    مصرف نوشابه گازدار(فسفر فراوان،اختلال درجذب کلسیم)
    بستنی پاستوریزه،نان وپنیر وسبزی،گوجه فرنگی(میان وعده سالم)
    What’s in a clean fresh apple? Over 9,000 phytonutrients in the
    proper balance for optimal use by our bodies. اهمیت صرف صبحانه:
    با توجه به نقش صبحانه در حفظ قند خون در حد طبیعی: نخوردن صبحانه
    باعث کاهش قند خون و کاهشتوانایی مغز برای یاد گیری میگردد.
    شام درساعات ابتدای شب،خواب در ساعات معین شب وصبح ها زودتر بیدار
    شوند.
    فرنی،شیربرنج،حلیم،عدسی ،نان وتخم مرغ،کره ومربا،نان وکره وخرما
    همراه با یک لیوان شیر در سمپوزیوم “صبحانه ،کارآیی وسلامت” در
    سال 1995عنوان شد: کودکانی که صبحانه نمیخورند در انجام تکالیف
    ریاضی کارآیی کمتری دارند و قدرت خلاقیت وابتکار آنها کاهش پیدا
    می کند. وعده غذایی ومیان وعده : کودکان سنین مدرسه علاوه بر سه
    وعده اصلی به میان وعده نیز نیاز دارند.
    ذخیره گلیکوژن در این دانش آموزان فقط برای 6 تا 6 ساعت کافی است
    .
    میان وعده نباید بعنوان یک وعده اضافی در نظر گرفته شود:
    1-ساندویچ های نان وپنیروگردو، نان وپنیروسبزی، نان وپنیروخیار
    انواع کوکو،کتلت و…
    2-انواع میوه ها:سیب ،پرتقال ،نارنگی،زردآلو،انگور و…
    3-مواد غذایی با ارزش:انجیر خشک ،توت خشک،بادام ،پسته و… عرضه
    موادغذایی دربوفه مدارس: نقش مهم درحفظ سلامت دانش آموزان
    ایجاد عادات غذایی مناسب رفتارهای تغذیه ای نامطلوب درکودکان سنین
    مدرسه: خودداری از خوردن گوشت(گوشت چرخ شده)
    خودداری ازمصرف شیر ولبنیات(ماست،پنیر،کشک و…)
    خودداری ازمصرف سبزی ها(هویج خام،گوجه فرنگی ،کاهو،لبو،کدو حلوایی
    و…)
    افراط در مصرف شکلات وشیرینی ها(عدم نگهداری درمنزل) تغذیه
    دردوران بلوغ
    ویژگیهای دوران نوجوانی: رشد سریع
    بلوغ
    تغییرات روانی و شخصیتی اهمیت بلوغ از نظرآسیب پذیری تغذیه ای :
    نیازهای غذایی نوجوانان به دلیل سرعت رشد افزایش پیدا میكند.


    توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از
    محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از
    دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

    قیمت فایل فقط 7,000 تومان

    خرید

    برچسب ها :
    دانلود پاورپوینت تغذیه درنوجوانان بزرگسالان و سالمندان و نقش آن
    درپیشگیری ازبیماریها
    ,
    بررسی تغذیه درنوجوانان بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری
    ازبیماریها
    ,
    پاورپوینت جامع و کامل تغذیه درنوجوانان بزرگسالان و سالمندان و
    نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
    ,
    کاملترین پاورپوینت تغذیه درنوجوانان بزرگسالان و سالمندان و نقش
    آن درپیشگیری ازبیماریها


برچسب‌ها: پاورپوینت,تغذیه,درنوجوانان،,بزرگسالان,و,سالمندان,و,نقش,آن,درپیشگیری,ازبیماریها,
+ نوشته شده در جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ساعت ۱۱:۳۳ توسط سامان سم دسته : نظر(0)

پاورپوینت منابع تغذیه بدون وقفه

پاورپوینت منابع تغذیه بدون وقفه

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 

 


برچسب‌ها: پاورپوینت,منابع,تغذیه,بدون,وقفه,
+ نوشته شده در شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶ساعت ۱۳:۲۳ توسط سامان سم دسته : نظر(0)